Si vols conéixer més sobre Enfila't pots donar-li una ullada al nostre instagram!
 

BOTIGA SOLIDÀRIA

EN QUÉ CONSISTEIX LA BOTIGA SOLIDÀRIA ? 

Els beneficis de tots els nostres productes solidaris s’utilitzen per subvencionar activitats d’escalada per col·lectius en risc d’exclusió social, i/o per subvencionar xerrades i tallers de difusió sobre l’impacte que té l’escalada en el medi ambient.

AMB LA BOTIGA SOLIDÀRIA D’ENFILA’T VOSALTRES ESCULLIU ON VAN ELS BENEFICIS DE LA VOSTRA COMPRA

COL·LECTIUS EN
RISC D’EXCLUSIÓ SOCIAL

Enfilat png

+ INFO

Respecte a les activitats, es tracta de poder donar l’oportunitat a aquells col·lectius en risc d’exclusió d’accedir a un recurs saludable i terapèutic com és l’escalada i el contacte amb la natura. Consisteix en el fet que nosaltres des d’Enfila’t contactem amb entitats que treballen amb diferents col·lectius: persones amb diversitat funcional, persones drogodependents, persones víctimes de violència de gènere i intrafamiliar, infants i joves tutelats per l’estat, famílies amb context econòmic desfavorable, etc. Un cop hem contactat amb les entitats, oferim els nostres serveis de forma gratuïta o parcialment subvencionada segons els seus recursos i el servei que sol·liciten.

PREVENCIÓ I CONSCIENCIACIÓ
SOBRE EL MEDI

Cuidem el planeta

+ INFO

Pel que fa als tallers i xerrades de prevenció i conscienciació sobre el medi, consisteix en difondre la idea d’una escalada sostenible i conscient. L’escalada està en ple creixement i cada cop som més les persones que ens apropem a la natura per trobar els nostres espais d’oci. L’increment d’ús i obertures de rocòdroms també és un indicador d’un augment de persones en la comunitat escaladora i aquestes en algun moment és molt probable que facin el pas a l’escalada en roca. Per aquest motiu, considerem imprescindible apropar a les persones a fer una transició ètica i responsable del rocòdrom a la roca, igual que de les ciutats a la muntanya. Tot el treball el realitzem amb les sinergies de diferents professionals, entre ells, ambientòlegs, antropòlegs, pedagogs i tècnics d’escalada.

TENS ALGÚN DUBTE? CONTACTA AMB NOSALTRES!

  He llegit i accepto la política de protecció de dades

  Responsables: Enfila't. Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: Solicitem aquestes dades per gestionar la solicitud que realitzes en aquest formulari de contacte. Legitimització: Consentiment de l'nteressat. Destinataris: servidors de Hostinger.es (proveidor de hosting d'Enfila't (ver política de privacitat), Ubicat dins de la UE. Drets: A presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar l'informació adicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: enfilat.com, així como la nostra política de privacitat.

  formem part

  roca nua

  col·laborem amb

  0
   0
   Cistella / Carrito
   La teva cistella està buida / El carrito esta vacíoTornar a tenda / Volver a la tienda