Si vols conéixer més sobre Enfila't pots donar-li una ullada al nostre instagram!
 

EQUIPAMENT DE ROCÒDROMS

EQUIPAMENT DE ROCÒDROMS

L’equipament de rocòdroms, es podria considerar un procés realment complex. Si es realitza tenint en compte tots els factors que influencien en aquest.
És important tenir la
capacitat d’analitzar la demanda d’equipament segons el context. Adaptar-se sabent fer ús dels recursos materials i dels recursos competencials de l’equipador/a.

 

L’equipament o routesetting ha de ser planificat, dissenyat i adaptat segons les necessitats del públic.
Creiem que el més important durant el procés d’equipament d’una via, sempre ha de ser el públic al qual va dirigida. Així doncs, no hem d’oblidar els objectius pels quals estem equipant, les característiques que volem que compleixi, les condicions de les quals disposem per realitzar la via. Com l’espai o nombre de vies desitjades segons el material, graduació…

EQUIPAMENT DE ROCÒDROMS

Enfila't educació i escalada equipaments
Enfila't educació i escalada guiatges
EQUIPAMENT DE ROCÒDROMS

EQUIPADOR / Route Setter

Enfila’t ofereix el servei d’equipadors/es o route setters tant a rocòdroms públics com privats, amb l’objectiu de compartir els valors que sentim per aquest esport fent gaudir al públic al màxim, creiem en la creativitat i la capacitat d’adaptació dels i les nostres equipadors/es, que s’esforcen i gaudeixen creant vies i moviments per a fer més enriquidora i divertida la pràctica de l’escalada.

Formació Equipadors

Des d’Enfila’t considerem que són moltes les entitats autogestionades o públiques que disposen de rocòdroms i que treballen des de l’associacionisme o voluntariat. Per aquest motiu, oferim formacions inicials d’equipació en rocòdroms per tal de que les entitats puguin crear el seu propi equip d’equipadors i equipadores i col·laborar en que siguin més autonomes i autogestionades també en aquest àmbit.

EQUIPAMENT DE ROCÒDROMS

need rock holds

En els nostres serveis d’equipació col·laborem amb need rock holds Petita empresa local que es dedica a l’elaboració manual de preses d’escalada fabricades amb poliuretà, cuidant tot el procés de creació de les preses des d’una perspectiva ètica i compromesa. 

EQUIPAMENT DE ROCÒDROMS

CONTACTA AMB NOSALTRES

  He llegit i accepto la política de protecció de dades

  Responsables: Enfila't. Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: Solicitem aquestes dades per gestionar la solicitud que realitzes en aquest formulari de contacte. Legitimització: Consentiment de l'nteressat. Destinataris: servidors de Hostinger.es (proveidor de hosting d'Enfila't (ver política de privacitat), Ubicat dins de la UE. Drets: A presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar l'informació adicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: enfilat.com, així como la nostra política de privacitat.

  formem part

  roca nua

  col·laborem amb

  0
   0
   Cistella / Carrito
   La teva cistella està buida / El carrito esta vacíoTornar a tenda / Volver a la tienda