Si vols conéixer més sobre Enfila't pots donar-li una ullada al nostre instagram!
 

PROJECTES SOCIALS

LES PERSONES AL CENTRE

IGUALTAT I FEMINISME

El projecte Jo em sumo, neix amb l’objectiu de visibilitzar les dones i persones no binàries en l’àmbit de l’escalada, l’audiovisual té un caràcter reivindicatiu i dona veu a una quarentena d’escaladores, de totes les edats, unides per aquesta activitat esportiva. Sota el lema “Jo em sumo”, reclamem la igualtat de gènere en un esport que fomenta valors com la solidaritat i el companyarisme , però que continua dirigit malauràdament per homes.

 

No conquerim  les muntanyes
sinó a nosaltres mateixes.

SOSTENIBILITAT

El projecte L’impacte de l’escalada, neix amb l’objectiu de consciènciar a totes aquelles persones que formen part de la comunitat escaladora. Per tal de qüestionar-nos quin és el nostre rol com a escaladores dins d’aquesta comunitat i com podem realitzar una transició responsable del rocòdrom a la roca. Un projecte basat en un cicle de xerrades per a diferents rocòdroms, clubs excursionistes i escoles de muntanya de Catalunya. Un espai on replantegem quins van ser els inicis de l’escalada i com volem que sigui el futur d’aquesta per tal de generar el mínim impacte possible i mimetitzar-nos amb l’entorn.

 

La natura ens regala l’escalada, i nosaltres que li regalem?

INFÀNCIA I JOVENTUT

El projecte Enfila’t Lliurement, utilitza l’escalada com a un recurs terapèutic i d’inclusió, afavorint la cura de la salut mental i oferint un acompanyament integral a les infants i joves en el seu temps d’oci. Un espai on emprendre un camí cap a l’autoconeixement i la regulació emocional, integrant de forma autònoma hàbits saludables i trencant amb un patró de conducta inestable. Actualment, el suïcidi és la primera causa de mort no natural entre els joves, quelcom que denota un greu problema estructural en la nostra societat i la urgència de treballar pel benestar emocional d’aquests col·lectius, sense referents estables, ni vincles segurs com és el cas dels menors tutelats. 

 

Aprenem juntes a coneixèr-nos, estimar-nos i empoderar-nos.

què diuen de nosaltres?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  He llegit i accepto la política de protecció de dades

  Responsables: Enfila't. Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: Solicitem aquestes dades per gestionar la solicitud que realitzes en aquest formulari de contacte. Legitimització: Consentiment de l'nteressat. Destinataris: servidors de Hostinger.es (proveidor de hosting d'Enfila't (ver política de privacitat), Ubicat dins de la UE. Drets: A presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar l'informació adicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: enfilat.com, així como la nostra política de privacitat.

  formem part

  roca nua

  col·laborem amb

  0
   0
   Cistella / Carrito
   La teva cistella està buida / El carrito esta vacíoTornar a tenda / Volver a la tienda