Si vols conéixer més sobre Enfila't pots donar-li una ullada al nostre instagram!
 

ESCALADA I VALORS

Escalada i valors

QUÈ ÉS ENFILA’T

Enfila’t neix de la idea de l’acció d’enfilar-se a un arbre, un cim, una paret, de posar fil a l’agulla, de grimpar fins aconseguir l’objectiu. Som una cooperativa sense ànim de lucre, on treballem amb l’educació com a base i l’escalada i natura com a recurs pedagògic.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Ens diferenciem per acompanyar i guiar en una educació en valors i emocional mitjançant activitats, cursos i guiatges d’escalada, rutes guiades de coneixença de la biodiversitat i xerrades de conscienciació sobre l’impacte de les activitats de muntanya en el medi. A més de portar a terme altres projectes socials i la dinamització de rocòdroms municipals.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

En els nostres serveis prioritzem el fet de gaudir i estar en contacte amb la natura i l’esport, però també fomentem espais de diàleg reflexiu i amb perspectiva de gènere, mitjançant un acompanyament integral de les vivències que experimenten els/les participants. Aprofitant tots els beneficis de les activitats, tant en aspectes físics com emocionals.

 

COOPERACIÓ

EMPATIA

AUTONOMIA

AUTOESTIMA

SOSTENIBILITAT

RESPECTE

DIÀLEG

LLIBERTAT

Enfila’t escalada i valors

SOCIS COFUNDADORS

Enfila't educació i escalada Txell

Txell Cardona

Pedagoga especialitzada en psicopedagogia, guia-intèrpret de llengua de signes i tècnica en CAFEMN. La seva trajectòria professional en l’àmbit de l’educació comença ja fa més de nou anys, durant els quals ha exercit en els sectors del lleure, l’educació reglada i l’acció social. Destaca per la seva àmplia experiència amb col·lectius en risc d’exclusió social, especialment amb el col·lectiu de persones amb diversitat funcional i infants i joves tutelats. El seu amor per la natura i l’esport l’han portat a definir-se com escaladora. Es caracteritza per ser treballadora i optimista, sempre prioritza un acompanyament de qualitat pel que fa a l’educació emocional i l’educació en valors amb perspectiva de gènere.

ELIO ESTELLER

Tècnic professional d’escalada i amb més de setze anys d’experiència com escalador. La seva trajectòria professional es caracteritza per dedicar-se en el món de la docència en l’àmbit de l’escalada en rocòdroms i a roca. No obstant això, l’ensenyança no és la seva única vocació. Fa més de set anys que va iniciar-se en el món de l’equipació de rocòdroms i actualment encara ho fa coordinant des de fa sis anys, l’equipament del grup excursionista malgratenc, on també i des de fa els mateixos anys, dinamitza les classes d’escalada dirigides a infants, joves i adults. Es caracteritza per ser pacient i empàtic i sempre procura conscienciar sobre la cura cap a l’entorn procurant generar el mínim impacte possible.

Enfila't educació i escalada Elio

què diuen de nosaltres?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  He llegit i accepto la política de protecció de dades

  Responsables: Enfila't. Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: Solicitem aquestes dades per gestionar la solicitud que realitzes en aquest formulari de contacte. Legitimització: Consentiment de l'nteressat. Destinataris: servidors de Hostinger.es (proveidor de hosting d'Enfila't (ver política de privacitat), Ubicat dins de la UE. Drets: A presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar l'informació adicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: enfilat.com, així como la nostra política de privacitat.

  formem part

  roca nua

  col·laborem amb

  0
   0
   Cistella / Carrito
   La teva cistella està buida / El carrito esta vacíoTornar a tenda / Volver a la tienda